Cele mai bune anvelope de iarna 2020-2021

Cele mai bune anvelope de iarna 2020-2021

Cele mai bune anvelope de iarna 2020-2021

06.01.2021

Cele mai bune anvelope de iarna 2020-2021

Bine v-am gasit pe noul nostru site, PieseAutoMag.ro, dedicat posesorilor de autovehicule, unde dorim sa va ajutam in a gasi piesele si accesoriile necesare pentru buna functionare a autoturismelor dumneavoastra.

Inainte de a va enumera topul celor mai bune anvelope, va anuntam ca am construit noul nostru site, PieseAutoMag.ro pentru a veni in sprijinul dumneavoastra in a va achizitiona produsele necesare la preturi corecte pentru autovehiculele pe care le utilizati.

Va prezentam si primul articol din blogul nostru, astazi prezentam un top al celor mai bune anvelope de iarna conform revistei germane Auto Bild.

Dupa cum se vede si afara, suntem in anotimpul de iarna si astfel masinile noastre trebuiesc echipate cu anvelope special concepute pentru sezonul de iarna. Astfel, in cazul in care inca nu aveti echipate masinile cu anvelope de iarna, le puteti comanda de pe site-ul nostru PieseAutoMag.ro, categoria Anvelope.

Sa incepem cu prima anvelopa care face parte din acest top.

Bridgestone Blizzak LM005

Bridgestone Blizzak LM005

Noutatea avelopei Bridgestone Blizzak LM005, consta in folosirea unui nou material numit NanoPro-Tech care imbunatateste aderenta la temperaturi scazute. Noua compozitie face din aceasta anvelopa sa aiba o priza excelenta atat pe carosabilul uscat cat si umed.

O puteti comanda de aici:  https://pieseautomag.ro/Bridgestone Blizzak LM005


Nokian WR D4

Bridgestone Blizzak LM005

Acest model de anvelopă de iarnă reușește să performeze la aproape toate capitolele, fiind apreciat în majoritatea testelor efectuate recent. Experiența producătorului finlandez face din Nokian una dintre cele mai bune mărci de cauciucuri pentru iarnă, inovațiile aduse fiind recunoscute în peste 100 de brevete de invenție pe diverse tipuri de anvelope de iarnă..

La testele realizate de Autobild pe 51 de mărci de anvelope, modelul Nokian WR D4 a obținut scoruri bune atât la distanța de oprire pe carosabil umed (37.3 metri), cât și la oprire pe zăpadă (27.6 metri). Cu un nivel de zgomot redus (69 dB) și un preț competitiv, acest model este în topul recomandărilor noastre pentru această iarnă. Punteti comanda de aici:  https://pieseautomag.ro/Nokian WR-D4

Pirelli Cinturato Winter

Pirelli Cinturato Winte

Noua anvelopa de iarna a fost proiectata pentru a atinge cel mai inalt nivel de siguranta si control in toate conditiile de iarna si pentru a trai din plin experienta de a conduce.

CARACTERISTICI TEHNICE

LProfilul benzii de rulare si materiale noi: manevrabilitate imbunatatita si siguranta la franare pe uscat. Anvelopa directionala cu design specific „V”: mobilitate excelenta pe zapada si in cele mai severe conditii

Design inovator al canelurilor: reducerea riscului de acvaplanare si siguranta crescuta pe carosabil ud. Tehnologia 3D a striatiilor: siguranta imbunatatita a franarii pe suprafete uscate/ ude datorita rigiditatii blocului si aderentei crescute la tractiune pe zapada.

Punteti comanda de aici: https://pieseautomag.ro/Pirelli Cinturato.

Giti Winter Tyre

Giti Winter Tyre

Profil extra adânc, rezistent la apă, care protejează împotriva acvaplanării. Cel mai nou compus pentru banda de rulare pentru aderență maximă la temperaturi reduse. Concepute special pentru autovehicule compacte, limuzine și SUV compacte.

Confort crescut la deplasare și manevrare precisă. Performanță excepțională pe carosabil umed sau uscat. Rezistență îmbunătățită la rulare pentru consum redus de combustibil.

Puteti comanda de aici:  https://pieseautomag.ro/Giti Tyres Winter

Nexen Winter Tyres

Nexen Winter Tyre

WINGUARD Snow'G WH2 de la NEXEN TIRE a fost clasificat „Recomandat” după ce a primit un scor de 7,3 din 10 la testul de anvelope de iarnă al Auto Motor Und Sport, la care au participat 11 producători de anvelope. În cadrul testului, efectuat pe 11 produse de la producători de anvelope de renume, WINGUARD snow'G WH2 a primit calificări excelente în domenii, inclusiv performanțe de conducere pe drumuri înzăpezite, distanță scurtă de frânare pe drumuri umede, calitatea călătoriei și reducerea zgomotului.

Le puteti comanda de aici: https://pieseautomag.ro/Nexen Winter

Westlake Winter Tires

Kumho Winter WP51

Accelerare eficienta si manevrabilitate pe zapada. Stabilitate extrem de performanta. Contact excelent pe carosabil ud. Raport excepţional valoare/pret. Sloganul WESTLAKE, condu cu incredere, subliniaza importanta pe care producatorul de anvelope o aloca in adaptarea modelelor sale la diferite suprafete carosabile. Pentru multi dintre clientii companiei, WESTLAKE a trecut testul timpului prin calitatea si accesibilitatea gamei sale de cauciucuri. Producatorul depune eforturi continue pentru a-si imbunatati gama de anvelope si a reduce impactul lor asupra mediului incojurator. In prezent, producatorul isi comercializeaza produsele in America de Nord, Europa, Asia, Australia si Africa.

Le puteti comanda de aici: https://pieseautomag.ro/Westlake Winter Tires

Add Comment