VICTORIE pentru NEXEN Tire în testul ACE Lenkrad!

VICTORIE pentru NEXEN Tire în testul ACE Lenkrad!

VICTORIE pentru NEXEN Tire în testul ACE Lenkrad!

21.04.2021

VICTORIE pentru NEXEN Tire
în testul ACE Lenkrad!

 
    NEXEN Tire înscrie o nouă VICTORIE în cadrul testului demarat de Auto Club Europa (ACE) Lenkrad, una dintre cele mai mari publicații germane din domeniul auto, recunoscută pentru testele sale exigente.

    Dintre cele nouă modele de anvelope de vară participante, cu dimensiunea 225/45 R17, care au fost montate și testate pe un Volkswagen Golf VIII, jurnaliștii au evaluat modelul NEXEN N’FERA Sport ca fiind cel mai echilibrat din punct de vedere al performanțelor oferite pe carosabil ud și uscat.

    Valențele anvelopei NEXEN au fost validate în fiecare probă, modelul N’FERA Sport excelând cel mai mult în proba de frânare. Distanțele scurte de frânare înregistrate pe carosabil ud și uscat i-au adus pneului de vară NEXEN un punctaj decisiv în vederea ocupării primei poziții în clasamentul final.

    În urma acumulării unui număr de 157 de puncte dintr-un maxim de 190, modelul N’FERA Sport a fost desemnat câștigătorul testului ACE, reușind să obțină și calificativul „FOARTE RECOMANDAT” din partea publicației.

  
    Anvelopa de vară N'FERA Sport, fabricată de NEXEN în Cehia, oferă cel mai bun raport calitate preț dintre toate modelele participante, redefinind astfel standardul performanțelor regăsite în segmentul aferent.

    N'FERA Sport este produs într-o multitudine de dimensiuni care variază între 17 și 20 de inci, cu o lățime maximă de 275 mm.

    O altă performanță remarcabilă este reprezentată de modelul FALKEN AZENIS FK510 care a reușit să ocupe locul trei pe podium prin totalul de 152 de puncte obținute în clasamentul final.

    Odată cu poziția ocupată în clasament, și anvelopa de vară FALKEN primește calificativul "FOARTE RECOMANDAT" din partea evaluatorilor.


Add Comment