NOUL GitiSynergyH2 disponibil acum in Magazinul Nostru!

NOUL GitiSynergyH2 disponibil acum in Magazinul Nostru!

NOUL GitiSynergyH2 disponibil acum in Magazinul Nostru!

27.04.2021

NOUL GitiSynergyH2 disponibil acum

    Anvelopa de vară GitiSynergyH2 este disponibilă acum in magazinul nostru.
Această anvelopă este recomandată de parteneriatul dintre Giti Tire și Volkswagen, care echipează din fabrică modelele VW Caddy 5 și Skoda Karoq cu pneuri GitiSynergyH2.


    Mai mult, acesta este primul model care beneficiază de platforma tehnologică AdvanZtech si este propus de Giti pieței din Europa. AdvanZtech este o tehnologie care creează o diferență în îmbunătățirea domeniilor cheie ale experienței de conducere, de la reducerea substanțială a zgomotului la rulare, la un nivel mai înalt de eficiență energetică și nu în ultimul rând la fiabilitate și performanțe dinamice crescute.


    Modelul GitiSynergyH2 a fost dezvoltat în Centrul european pentru cercetare și dezvoltare Giti Tire din Hanovra și a fost testat riguros în centrul MIRA din Marea Britanie dar și în locații cheie din Germania și Spania. Debutul său a avut loc în Decembrie 2020, anvelopa fiind selecționată să echipeze din fabrică modelul VW Caddy 5 în dimensiunile 205/60R16 XL 96H și 215/55R17 XL 98H, precum și modelele Seat Ateca și Skoda Karoq în dimensiunea 225/55R17 97V.
    Conform normelor UE de etichetare ale anvelopelor, modelul Giti a reușit să obțină clasa A la aderența pe carosabil ud pentru toate dimensiunile disponibile iar rezistența la rulare oferită a fost încadrată între clasele A și C, în funcție de dimensiune.


    Anvelopa de vară GitiSynergyH2 este destinată automobilelor compacte, monovolumelor și SUV-urilor de mici dimensiuni, fiind produsă în șaptesprezece dimensiuni care variază între 15 și 18 inci, cu lățimi cuprinse între 185 și 235 mm, cu indici de viteză T, H, V, W și Y.


Giti Tire este unul dintre cei mai mari producători de anvelope din lume, având în portofoliu mărci precum Giti, GT Radial și Runway, care oferă o gamă largă de modele destinate pieței Europene.


Add Comment