NEXEN Tire echipează NOUL PORSCHE PANAMERA cu N'FERA Sport

NEXEN Tire echipează NOUL PORSCHE PANAMERA cu N'FERA Sport

NEXEN Tire echipează NOUL PORSCHE PANAMERA cu N'FERA Sport

09.09.2021

NEXEN Tire echipează NOUL PORSCHE PANAMERA
cu anvelope N'FERA Sport
265/45 R19 105Y XL - 295/40 R19 108Y XL 

 

    NEXEN Tire a fost selecționat de către PORSCHE să echipeze din fabrică cea mai recentă generație a modelului Panamera cu anvelopele N’FERA Sport în dimensiunile  265/45 R19 105Y XL și 295/40 R19 108Y XL.

    Parteneriatul început odată cu echiparea din fabrică a SUV-ul PORSCHE Macan cu anvelope N'FERA RU1 în dimensiunile 235/55 R19 101Y și 255/50 R19 103Y,  constituie un pas important pentru NEXEN Tire în consolidarea imaginii de marcă PREMIUM.

    Prin excelența sa în materie de design și tehnologie, NEXEN Tire se focalizează pe atingerea obiectivului de a deveni unul dintre cei mai mari jucători din piața globală a producătorilor de anvelope.

    NEXEN Tire echipează din fabrică cu anvelopele sale, diverse modele de automobile ale mărcilor consacrate aflate sub tutela grupului Volkswagen:
 

 

    Datorită performanțelor sale remarcabile, anvelopa de vară N’FERA Sport a fost apreciată în numeroasele teste desfășurate de publicațiile cu renume din domeniu precum  AUTOBILD, ADAC Motorwelt (Germania), TCS (Elveția), ÖAMTC’s Auto Touring (Austria) și Auto Club Europa (ACE) Lenkrad, astfel obținând calificative foarte bune și recomandări.

    Dintre cele nouă modele de anvelope de vară participante în cadrul testului demarat de (ACE) Lenkrad, NEXEN N’FERA Sport s-a clasat pe primul loc în clasament, excelând prin aderența și distanțele scurte de frânare înregistrate pe carosabil ud și uscat, performanțe neegalate de rivalii din test cu nume sonore precum Michelin Primacy 4, Continental PremiumContact 6 și Goodyear EfficientGrip Performance 2.

    În urma acumulării unui număr decisiv de 157 de puncte dintr-un maxim de 190, modelul N’FERA Sport a fost desemnat câștigătorul testului ACE, reușind să obțină și calificativul „FOARTE RECOMANDAT” din partea publicației.


 

 

    Grație profilului inovator, anvelopa NEXEN N’FERA Sport a obținut distincția pentru cel mai bun design de produs în cadrul ediției din 2020 a premiilor Red Dot Design.

    N'FERA Sport este produs într-o multitudine de dimensiuni care variază între 17 și 20 de inci, cu o lățime maximă de 275 mm.
Add Comment