Anvelope noi de la TRIANGLE

Anvelope noi de la TRIANGLE

Anvelope noi de la TRIANGLE

25.03.2023

Anvelope noi de la TRIANGLE

PIESEAUTOMAG te pregătește pentru sezonul de vară 2023 cu oferte imbatabile la anvelopele proaspăt lansate.

Noile modele sunt disponibile în magazinul nostru online și au caracteristici îmbunătățite, DOT-uri recente și un raport cost-beneficiu excelent. Le puteti achizitiona achitandu-le in site, prin OP sau ramburs la curier.
EffeXSport TH202 este o anvelopă de vară care oferă performanțe remarcabile automobilelor premium cu valențe sportive, atât pe carosabil uscat, cât și pe carosabul umed.

Profilul complex, cu patru caneluri sculptate diferit, asigură o rezistența remarcabilă la acvaplanare și distanțe de frânare pe carosabil umed cu 28% mai scurte față de modelul precedent.

Banda de rulare are blocuri masive și robuste pe umeri, precum și trei nervuri circumferențiale, care oferă control superior în viraje, precum și în timpul accelerării și frânării. Designul inovator asigură o amprentă de contact optimizată, care diminuează considerabil zgomotul generat, asigură o uzură uniformă pentru un randament kilometric mărit considerabil și un consum redus de carburant.
EffeXSport TH202 este produs într-o gamă largă de dimensiuni cuprinse între 16" și 20", cu lățimea maximă de 275 mm și indici de viteză V / W / Y.
ReliaXTouring TE307 (in curand) este o anvelopă de vară performantă, cu o construcție optimizată, din materiale eco consolidate cu compuși ultramoderni de polimer și silicon, precum și o bandă de rulare formată din cinci nervuri și patru caneluri longitudinale.

Nervura centrală este neîntreruptă, precum și cele două amplasate la exterior formate din blocuri de umăr unite, iar între ele se află nervurile formate din blocuri robuste înghesuite care asigură aderență, dar și un traseu eficient de evacuare a apei.

Astfel, noul model se poate mândri cu distanțe de frânare cu 23% mai scurte pe carosabil umed, față de modelul precedent, o rezistență excelentă la uzură și un confort sporit la rulare, datorită designului asimetric inteligent care diminuează zgomotul generat și optimizează amprentă de contact cu carosabilul.
ReliaXTouring TE307 este disponibil cu diametre de la 14" la 17", lățimea maximă de 225 mm și indici de viteză T / H / V / W.

Add Comment