Anvelope noi de la KUMHO

Anvelope noi de la KUMHO

Anvelope noi de la KUMHO

25.03.2023

Anvelope noi de la KUMHO
 
PIESEAUTOMAG te pregătește pentru sezonul de vară 2023 cu oferte imbatabile la anvelopele proaspăt lansate.

Noile modele sunt disponibile în magazinul nostru online și au caracteristici îmbunătățite, DOT-uri recente și un raport cost-beneficiu excelent. Le puteti achiziona platind direct in site, cu OP sau ramburs la curier
Solus 4S HA32+ este o anvelopă all-season proiectată pentru a oferi mici îmbunătățiri modelului HA32, pentru a se adapta mai bine anumitor dimensiuni și piețe de desfacere.
 
Astfel, pe banda de rulare au fost adăugate șanțuri longitudinale pentru aderență suplimentară pe carosabil acoperit cu zăpadă sau apă, iar blocurile de pe umeri au fost mărite pentru a oferi o presiune de contact optimizată și o amprentă pe carosabil cu 15% mai mare față de modelul HA32.

Compoziția și profilul în "V" al benzii de rulare sunt aspecte importante care maximizează performanțele oferite, atât pe carosabil ud, cât și pe asfalt uscat, iar canelurile principale amplasate pe întreaga circumferință asigură o evacuare rapidă a apei și oferă muchii de prindere la rularea pe zăpadă și noroi, pentru manevrabilitate precisă în orice condiții.

Marcajele M+S și 3PMSF atestă versatilitatea oferită de anvelopa KUMHO, pe întreg parcursul anului, indiferent de anotimp.
 
KUMHO Solus 4S HA32+ a primit printre cele mai mari note, la testul anvelopelor ALL-SEASON, organizat de AUTO BILD la finele anului 2022. Anvelopa de la Kumho a primit calificativul  "BUN", oferind tracțiune excelentă în condiții de iarnă și fiind printre cele mai economice dintre cele 35 de modele testate, atât ca preț, cât și din punct de vedere al consumului de carburant.
KUMHO Solus 4S HA32+ este produs cu diametre de la 16" la 18", o lățime maximă de 235 mm și indici de viteză V și W.
Ecsta PS71 EV (in curand) este cea mai nouă anvelopă de vară de la KUMHO,  destinată mașinilor electrice. Modelul este bazat pe unul dintre cele mai reușite și mai premiate pneuri ale producătorulului coreean, PS71, și oferă caracteristici îmbunătățite și adaptate nevoilor specifice vehiculelor electrice.

Astfel, datorită unei compoziții noi și a flancurilor ranforsate, durabilitatea oferită de PS71 EV este mult superioară, caracteristică atât de necesară unor vehicule electrice care nu doar că sunt mai grele și mai dificil de îmblânzit în viraje, dar oferă și un cuplu instant mult mai mare față de vehiculele convenționale.

În același timp, noul pneu oferă o rezistență mult mai redusă la rulare, pentru o autonomie crescută, și niveluri de zgomot cu 10% mai mici datorită sistemului de antifonare din interior, pentru călătorii mai confortabile.

Ecsta PS71 EV excelează pe șosea, reușind să îmbunătățească valențele sportive consacrate ale modelului pe care se bazează, și oferă distanțe de frânare cu 5% mai scurte pe carosabil umed și comportament mai precis în viraje.
KUMHO Ecsta PS71 EV se produce cu diametre de la 16" la 20", lățime maximă de 275 mm, indici de viteză V / W / Y și sarcina maximă de până la 1090 kg.

Add Comment