Anvelope noi de la WESTLAKE și GOODRIDE

Anvelope noi de la WESTLAKE și GOODRIDE

Anvelope noi de la WESTLAKE și GOODRIDE

25.03.2023

Anvelope noi de la WESTLAKE și GOODRIDE

PISEAUTOMAG te pregătește pentru sezonul de vară 2023 cu oferte imbatabile la anvelopele proaspăt lansate.

Noile modele sunt disponibile în magazinul nostru online și au caracteristici îmbunătățite, DOT-uri recente și un raport cost-beneficiu excelent. Le puteti achiziona platind direct in site, cu OP sau ramburs la curier.
WESTLAKE ZuperACE Z-007 este cea mai nouă anvelopă de vară UHP, certificată TÜV SÜD Germaniade la producătorul de anvelope ZC Rubber, aflat pe locul 8 mondial.

Profilul are un design inovativ, cu blocuri sculptate asimetric, decupaje precise și striații subtile de-a lungul canelurilor care reduc considerabil zgomotul generat la rulare.


Cele patru caneluri și trei centuri circumferențiale oferă o rulare precisă și fără emoții, atât pe carosabil uscat, cât și pe carosabil umed, unde modelul excelează, oferind clasa A la frânare la toate reperele.
WESTLAKE ZuperACE Z-007 este disponibil cu diametre de la 17" la 22", lățimea maximă de 315 mmm și indici de viteză V / W / Y.
GOODRIDE Solmax 1 este o anvelopă extrem de performantă, economică și durabilă, certificată TÜV SÜD Germania, care oferă siguranță și valențe dinamice în orice condiții.

Datorită investițiilor recente făcute de ZC Rubber în tehnologii noi de mixare, modelul Solmax 1 are o densitate mai mare a compoziției pentru o rezistență mai mare la uzură care să asigure un randament kilometric extins, precum și o bandă de rulare concepută pentru confort și eficiență la rulare.


Cele patru caneluri și trei centuri longitudinale neîntrerupte, împreună cu umerii solizi și ușor curbați, oferă o rulare precisă și fără emoții pe carosabil uscat, dar mai ales pe carosabil umed, unde noua anvelopă oferă clasa A la frânare pentru toate reperele.
GOODRIDE Solmax 1 este disponibil cu diametre de la 17" la 22", lățimea maximă de 315 mmm și indici de viteză V / W / Y.
Vara asta, cu anvelopele WESTLAKE și GOODRIDE ai numai de câștigat!
 

Z-107

  

Add Comment