Modele noi de la NEXEN

Modele noi de la NEXEN

Modele noi de la NEXEN

25.03.2023

Modele noi de la NEXEN

PIESEAUTOMAG te pregătește pentru sezonul de vară 2023 cu oferte imbatabile la anvelopele proaspăt lansate.

Noile modele sunt disponibile în magazinul nostru online și au caracteristici îmbunătățite, DOT-uri recente și un raport cost-beneficiu excelent. Le puteti achiziona platind direct in site, cu OP sau ramburs la curier
N'blue 4Season 2 este o anvelopă all-season, cu marcaje M+S și 3PMSF, care excelează pe orice vreme și în orice anotimp.

Designul în "V", cu caneluri diagonale, oferă un drenaj extrem de rapid al apei și o rezistență mare la acvaplanare, noua anvelopa all-season având clasa A la frânarea pe carosabil umed la peste două treimi din reperele disponibile.

Blocurile pentru umăr sunt curbate pentru a oferi mai multă rigiditate și stabilitate sporită în viraje, dar și pentru a “agăța” mai eficient zăpada, atât la accelerare, cât și la frânare.

Designul benzii de rulare asigură un contact optim al amprentei de contact, pentru control îmbunătățit și o uzură mai uniformă. Astfel, anvelopa va oferi un randament kilometric cu 30% mai mare față de modelul precedent.

N’Blue 4Season 2 și N'blue 4Season Van primesc premiul cel mare la prestigiosul German Red Dot Awards 2022, pentru cel mai bun design de produs.
N’Blue 4Season 2 este disponibil în diametre de la 17” la 19”, cu lățimea maximă 255 și indici de viteză V / W / Y.
N'blue 4Season VAN este o anvelopă all-season cargo cu performanțe de excepție pe orice vreme, banda de rulare fiind gândită pentru un comportament consistent pe termen lung, cu rezistență crescută la uzură și acvaplanare, generând un consum minim de carburant, fără a face rabat la aderență, anvelopa fiind avizată pentru condiții de iarnă grea prin marcajele M+S și 3PMSF.
 
În materie de confort, sunetul generat de aceste anvelope este mult redus față de altele din clasa sa, rezultând într-o rulare silențioasă, atât în mediul urban, cât și extraurban.
 
Designul robust, cu flancuri întărite adaptate încărcăturii autoutilitarelor europene, oferă carcateristici optime și manevrabilitate stabilă în condiții de sarcina mare, pe orice vreme.
N’Blue 4Season VAN este disponibilă de la 15" la 16", cu lățimea maximă de 235 mm și indici de sarcină de la 97 la 121. 
Vara asta, cu anvelopele NEXEN ai numai de câștigat!
Nblue, Nfera Primus, Nfera Sport, Nfera Sport SUV, ROADIAN CT8

Add Comment