Modele noi de la Giti și GT Radial

Modele noi de la Giti și GT Radial

Modele noi de la Giti și GT Radial

25.03.2023

Modele noi de la Giti și GT Radial

PIESEAUTOMAG te pregătește pentru sezonul de vară 2023 cu oferte imbatabile la anvelopele proaspăt lansate.

Noile modele sunt disponibile în magazinul nostru online și au caracteristici îmbunătățite, DOT-uri recente și un raport cost-beneficiu excelent. Le puteti achiziona platind direct in site, cu OP sau ramburs la curier.
GitiControl P10 este o anvelopă de vară UHP proiectată în Germania, pentru șosea, direct de pe circuit.

Cele trei nervuri circumferențiale, precum și blocurile robuste pe umeri asigură un contact uniform cu suprafața carosabilă, oferind aderență predictibilă, stabilitate și precizie în viraje, precum și distanțe de frânare mai scurte. 

Designul sistemului de caneluri longitudinale și transversale facilitează 
tranziția fluidă a aerului la rularea pe carosabil uscat și reduce eficient rezonanța nedorită, rezultând într-o rulare silențioasă și confortabilă, iar pe carosabil umed asigură aspirația și evacuarea mai rapidă a apei, pentru o rezistență excelentă la acvaplanare și clasa A la frânarea pe carosabil umed.
GitiControl P10 este produs cu diametre de 18" și 19", lățimea maximă de 275 mm și indici de viteză W / Y.
GitiVan HD1 este noua anvelopă cargo, de vară, care oferă clasa B la zgomotul generat și clasa A la frânarea pe carosabil umed, fiind perfectă pentru autoutilitare și vehicule comerciale ușoare din mediul urban și nu numai.

Modelul a fost dezvoltat la Centrul European de Cercetare și Dezvoltare al Giti Tire din Hanovra și dispune de cea mai recentă generație de compuși, precum și de o construcție ranforsată, pentru manevrare stabilă la sarcini mari, aderență îmbunătățită și randament kilometric extins.

GitiVanHD1 este anvelopa de primă echipare pentru autoutilitarele VW Crafter.
GitiVan HD1 este disponibil cu diametre de 16” și 17”, lățimea maximă de 235 mm și indici de sarcină 113/111 și 115/113.
GT Radial SportActive 2 SUV este o anvelopă UHP autentică, destinată SUV-urilor de mari dimensiuni, fiind concepută special pentru a îndeplini cele mai exigente cerințe ale șoferilor experimentați.
 
Dezvoltat la Centrul European de Cercetare și Dezvoltare al Giti Tire din Hanovra, cu testare la unitatea MIRA a companiei din Marea Britanie, precum și în locații cheie din Germania și Spania, modelul dispune de cea mai recentă tehnologie ultra high performance care asigură cel mai bun contact dintre anvelopă și drum, pentru  aderență imediată și o uzură omogenă a benzii de rulare.
 
Cele patru caneluri (sau cinci, în cazul lațimilor mai mari de 265 mm) asigură un drenaj îmbunătățit al apei, în timp ce microlamelele creează un efect de aspirație pentru aderență suplimentară și o reducere a zgomotului generat pentru confort superior la rulare. Astfel, modelul reușește să ofere clasa A la frânarea pe carosabil umed, precum și clasa A la zgomotul generat
GT Radial SportActive 2 SUV este disponibil cu diametre de la 18” la 21”, cu lățimea maximă de 295 mm și indici de viteză W / Y.
GT Radial Champiro ECOTEC este o anvelopă de vară mai prietenoasă cu mediul, cu o construcție produsă din surse regenerabile, care a fost proiectată cu cea mai recentă tehnologie Advanced Nano Compound pentru o rezistență la rulare diminuată și un consum de carburant mai mic, care ajută la reducerea emisiilor nocive de CO2 în timpul condusului.

Modelul asigură o aderență generoasă, cu performanțe extrem de solide la frânare și vibrații mult diminuate pentru confort îmbunătățit la rulare. 
GT Radial Champiro ECOTEC se produce cu diametre de la 13” la 17” și clasa B la frânare, consum de carburant și zgomot generat.
Vara asta ai numai de câștigat cu anvelopele Giti și GT Radial!

Add Comment