Test AUTO BILD anvelope de vară 2023

Test AUTO BILD anvelope de vară 2023

Test AUTO BILD anvelope de vară 2023

25.03.2023

Pentru cel mai mare test al anvelopelor de vară din 2023, renumita publicație auto din Germania a ales dimensiunea 225/45R18.

În prima fază de testare, 50 de anvelopele au fost supuse la frânarea de urgență de la 100km, atât pe carosabil umed, cât și pe carosabil uscat, unde numai cele mai bune 20 de rezultate au promovat la următoarele etape de testare.

La finalul testelor, AUTO BILD a recomandat doar 7 anvelope de vară, printre care și două modele din portofoliul PIESEAUTOMAG.
Podiumul testului a fost ocupat de producătorii premium Goodyear, Michelin și Continental, care, deși au avut printre cele mai scumpe produse, au livrat performanțe pe măsură.  Pirelli a fost marele absent din top 10.
 
Surpriza absolută a clasamentului a fost GT RADIAL SportActive 2. 

Modelul s-a clasat pe locul 4 și a primit primul calificativ "BUN", fiind apreciat pentru raportul calitate-preț excelent, răspunsul precis pe carosabil uscat, rezistența la acvaplanare și performanțele de excepție pe carosabil umed.
 
 
GT Radial și-a demonstrat încă o dată capabilitățile tehnice și pasiunea cu care dezvoltă produse în lumea sporturilor cu motor, pentru a livra clientului final cele mai sigure și compentente anvelope.
KUMHO Ecsta PS71 a fost alt pneu "BUN" care oferă un raport calitate/preț imbatabil, împărțind locul 5 cu produse de la Dunlop și Bridgestone, care sunt cu cel putin 20% mai scumpe.
 

Rezultatele testului pot fi consultate integral pe site-urile:
www.tyrereviews.com  și  www.autobild.de

Add Comment