ATREZZO 4 SEASONS PRO este cea mai nouă anvelopă de la SAILUN

ATREZZO 4 SEASONS PRO este cea mai nouă anvelopă de la SAILUN

ATREZZO 4 SEASONS PRO este cea mai nouă anvelopă de la SAILUN

01.04.2023

SAILUN a lansat cel mai versatil model all-season de până acum, extrem de capabil pe orice anotimp, cu o rezistență mare la uzură și valori ridicate de confort și eficiență la rulare.

ATREZZO 4SEASONS PRO este proiectat pentru dimensiuni de la 17 inchi și livrează performanțe remarcabile și aderență sigură, atât vara, pe asfaltul fierbinte, cât și iarna, pe drumuri înghețate sau înzăpezite, iar caracteristicile superioare de tracțiune și frânare pe carosabil umed asigură un comportament dinamic și sigur tot timpul anului.  

Modelul are clasa B la aderență pentru toate reperele disponibile și a fost dezvoltat și testat la centrul de performanță UTAC din IvaloFinlanda, unde SAILUN ATREZZO 4 SEASONS PRO a demonstrat performanță competitivă în condiții uscate, umede și pe zăpadă, la același nivel de calitate cu competitorii premium, precum și o eficiența la rulare mai bună.
Designul optimizat al benzii de rulare facilitează uscarea rapidă în timpul rulării pe carosabil umed sau acoperit cu zăpadă, iar umerii anvelopei sunt consolidați pentru a maximiza stabilitatea și precizia în viraje.

Lamelele 3D adaptive cu autoblocare și rezistență crescută la uzură asigură aderență optimă în sezonul rece, fără a compromite comportamentul dinamic în timpul verii.

Fantele zimțate și canalele de drenaj au rol multiplu:
  • iarna asigură margini de prindere pe zăpadă și noroi;
  • pe carosabil umed asigură un traseu rapid de evacuare a apei;
  • pe carosabil uscat asigură ventilarea anvelopei și insonorizare sporită la rulare.
EcoPoint3 - tehnologie SAILUN pentru un viitor eficient și sustenabil. Aceasta folosește un proces avansat de fabricație a anvelopelor, cu mixare în fază lichidă, care crează un produs finit cu proprietăți optimizate. Astfel, anvelopele vor fi mai eficiente la rulare, cu o rezistență mult mai bună la uzură și o masă optimizată.

Privind spre mobilitatea electrică, SAILUN reinventează procesele de fabricație și concepe produse cu performanțe constante, sigure și extrem de eficiente la rulare, pentru un impact redus asupra mediului. Astfel, a fost lansat modelul ARTEZZO 4 SEASONS PRO EV, una dintre primele anvelope all-season special concepute pentru automobile electrice.

Add Comment