FALKEN Azenis FK510 CÂȘTIGĂTOR în testul ADAC 2021

FALKEN Azenis FK510 CÂȘTIGĂTOR în testul ADAC 2021

FALKEN Azenis FK510 CÂȘTIGĂTOR în testul ADAC 2021

17.03.2021PieseAutoMag.Ro va prezinta:

FALKEN Azenis FK510
 CÂȘTIGĂTOR în testul ADAC 2021


   În testul demarat de Allgemeiner Deutscher Automobilclub’s (ADAC) doar cinci modele din totalul de treizeci și două de anvelope participante au obținut calificativul “BUN”. Datorită performanțelor înregistrate în test, FALKEN AZENIS FK510 și-a consolidat poziția de lider în rândul modelelor evaluate din categoria de 17 inci. Și KUMHO Ecsta PS71 se numără printre modelele care au obținut calificativul "BUN".
   Conform publicației ADAC, anvelopa AZENIS FK510 a impresionat prin performanțele echilibrate de care a dat dovadă pe carosabil ud și uscat, reușind astfel să înregistreze un scor final de 2.1, eligibil pentru calificativul "BUN".
   Criteriile ADAC de jurizare sunt mai stricte, astfel din totalul de treizeci și două de modele de anvelope de vară participante, douăzeci și trei au obținut calificativul “SATISFĂCĂTOR”, printre acestea numărându-se și unele din cele mai sonore nume aferente segmentului premium precum MICHELIN Primacy 4, GOODYEAR Efficient Grip Performance 2 și Hankook Ventus Prime 3.
   În urma clasamentului final rezultă că anvelopele cele mai apreciate din test, aparțin segmentului mediu și oferă un raport calitate preț superior multor modele emblematice aferente segmentului premium.  După securizarea primei poziții în testul desfășurat de ADAC, anvelopa performantă de vară AZENIS FK510 a obținut calificativul “Foarte recomandabil” în urma performanțelor înregistrate în testele demarate de publicațiile de prestigiu “Touring Club Switzerland (TCS)” și “Austrian Automobile Touring Club (ÖAMTC)”.FALKEN va oferă 5 ANI GARANȚIE


 

Your Comments

  • Avatar
    Catalin
    19.03.2021

    Anvelope de calitate a pret bun!

Add Comment