Campania Alimentați cu Falken revine!!!

Campania Alimentați cu Falken revine!!!

Campania Alimentați cu Falken revine!!!

17.03.2021

Campania Alimentați cu Falken revine!!!   Dragi Clienti,


   Campania Alimentați cu Falken revine în perioada 15 Martie - 31 Mai, in magazinul nostru
PieseAutoMag.Ro


 
 Vă reamintim mecanismul campaniei:

   În perioada 15 Martie - 31 Mai 2021, la fiecare achiziție a unui set de patru pneuri de vară FALKEN din seriile AZENIS FK510, AZENIS FK510 SUV, ZIEX ZE310 ECORUN, ZIEX ZE914 ECORUN, WILDPEAK A/T AT01 sau SINCERA SN110 (începând cu 16 inch), clientul final va primi un voucher de alimentare cu carburant Rompetrol dacă îndeplinește condițiile de participare și efectuează corect pașii de înregistrare.

 
- La achiziția unui set de pneuri FALKEN, din gamele menționate, de 16 inci, clientul final va primi un voucher de alimentare cu carburant în valoare de 50 LEI;
 - La achiziția unui set de pneuri FALKEN, din gamele menționate, de 17 inci sau mai mare, clientul final va primi un voucher de alimentare cu carburant în valoare de 100 LEI;

 

   Sunt luate în calcul numai taloanele de participare trimise împreună cu copiile anexată ale facturilor de achiziție și montaj, emise de către distribuitorii de specialitate și service-urile de roți din România. Promoția este limitată la un singur voucher de alimentare cu carburant pentru fiecare set de facturi.

   Pentru o înregistrare cu success, clientul final are la dispoziție 3 modalități de înscriere în campanie:

  • Poate completa cererea direct pe site-ul https://campaign.falkentyre.com/, unde va fi necesară urcarea facturilor de achiziție și montaj pentru a finaliza procesul de înregistrare.
  • Poate completa și trimite talonul de participare împreună cu documentul justificativ de cumpărare urmat de factura de montaj, în variante scanate, prin e-mail  la adresa tankgutschein@falkentyre.com 
  • Poate trimite talonul completat, însoțit de facturile de achiziție și montaj prin poștă la adresa Falken Tyre Europe GmbH, Berliner Str. 74-76, D-63065 Offenbach a Main cel târziu până la data de 31 Mai 2021.


   Voucherul de alimentare cu carburant va fi transmis din Germania, de către Falken Tyre Europe GmbH, la finalul campaniei, direct către clientul final care a efectuat în mod corect procesul de înregistrare.

   Voucherul de alimentare cu carburant poate fi utilizat doar în stațiile Rompetrol din România.

   Campania este valabilă la Clientii magazinului nostru www.PieseAutoMag.Ro

  

   Oferta menționată mai sus este adresată clienților persoane fizice (care au peste 18 ani), comercianților (liber profesioniști și lucrători independenți), societăților de persoane și persoanelor juridice (cu condiția să nu fie mai mult de patru autovehicule înregistrate pe companie).

   Oferta nu poate fi cesionată sau transmisă unei terțe părți.

   Nu dispun de dreptul de participare angajații companiei Falken Tyre Europe GmbH, angajații acelor firme care sunt aprovizionate direct de Falken Tyre Europe și aparținătorilor acestora, precum și angajații distribuitorilor secundari implicați - revânzătorii și stațiile de alimentare cu carburant Rompetrol.

   Sunt excluse achitările în numerar sau card a contravalorii voucher-ului de alimentare cu carburant;

   Informaţii suplimentare şi participare la adresa: www.campaign.falkentyre.com

Your Comments

  • Avatar
    Catalin
    19.03.2021

    Super preturi!

Add Comment