Dublă victorie pentru KUMHO Tire în testele Auto Bild și ADAC

Dublă victorie pentru KUMHO Tire în testele Auto Bild și ADAC

Dublă victorie pentru KUMHO Tire în testele Auto Bild și ADAC

22.03.2021

Dublă victorie pentru KUMHO Tire în testele Auto Bild și ADAC


 
 
   Modelul KUMHO ECSTA HS51 a ieșit victorios în clasamentul testului Auto Bild, impresionând juriul prin valențele sale pe carosabil ud și uscat.

   Mai mult de cincizeci de modele de anvelope de vară cu dimensiunea 205/55 R16 au luat parte la cel mai recent test desfășurat de Auto Bild în urma căruia câștigătoare a fost desemnată anvelopa KUMHO ECSTA HS51, care a obținut totodată și calificativul EXEMPLAR.

   ECSTA HS51 este de altfel o anvelopă care în decursul timpului a primit mai multe aprecieri, printre ele numărându-se și iF Product Design Award.
 
   Distanțele scurte de frânare înregistrate pe carosabil ud și uscat, coroborate cu rezistența la acvaplanare, au plasat anvelopa ECSTA HS51 ca favorit la titlu în clasamentul preliminar. Modelul KUMHO a reușit să se poziționeze între cele douăzeci de modele finaliste, printre care se numără nume cunoscute precum: HANKOOK VENTUS PRIME 3, Pirelli Cinturato P7 (P7C2) și Michelin Primacy 4.
 
   Fiabilitatea în timp și rezistența redusă la rulare, oferite de ECSTA HS51, sunt atuurile care au adus anvelopei de la KUMHO această distincție din partea Auto Bild. 
   KUMHO Tire continuă seria reușitelor cu încă un succes înregistrat în cel mai recent test demaratat de ADAC.

   KUMHO Ecsta PS91 cu dimensiunea 225/50 R17 98Y a reușit să se claseze în TOP 3 cele mai bune anvelope de vară testate anul acesta de către asociația automobilistică ADAC, dintr-un total de 17 modele participante.

   Grație performanțelor sale echilibrate, modelul KUMHO a securizat al treilea loc pe podium, obținând astfel recomandarea ADAC. Din totalul anvelopelor testate, doar patru modele au reușit să obțină punctaje demne de recomandarea Allgemeiner Deutscher Automobilclub (ADAC).
 
   Anvelopa KUMHO cu dimensiunea 225/50 R17 98Y s-a remarcat prin valențele sale pe carosabil ud. Profilul său bine structurat minimizează riscul apariției fenomenului de acvaplanare iar distanțele de frânare înregistrate pe asfalt uscat sunt considerabil mai scurte.
 
   Din cele patru anvelope testate, care au obținut recomandarea ADAC, modelul KUMHO este cel mai bine poziționat din punct de vedere calitate/preț, oferind performanțe de top pe aceeași linie cu anvelopele competitoare din fruntea clasamentului la costuri relativ reduse.
 
   Aproximativ o mie de anvelope sunt achiziționate în fiecare an, de către evaluatorii ADAC. Pentru finalizarea testelor demarate, echipa formată din zece profesioniști are nevoie de un interval de până la doisprezece luni. Selecția anvelopelor participante este influențată de tendințele din piață, scopul fiind acoperirea modelelor reprezentative fiecărui segment de preț, de la buget până la premium. Sunt punctate în prim plan criterii precum siguranța, eficiența și impactul asupra mediului.
   KUMHO ECSTA PS71 este produs în optzeci și cinci de dimensiuni cuprinse între 16 și 20 de inci. Modelul KUMHO a obținut distincția iF Design pentru profilul său inovator. ECSTA PS71 cu dimensiunea 205/60 R16 92V este din anul 2020 echipare standard pe modelul Skoda Octavia.

   Puteti comanda anelopele KUMHO de aici: www.pieseautomag.ro/anvelope kumhoAdd Comment