NOUA Dacia Sandero Stepway cu anvelope GitiSynergyE1

NOUA Dacia Sandero Stepway cu anvelope GitiSynergyE1

NOUA Dacia Sandero Stepway cu anvelope GitiSynergyE1

21.04.2021

Giti Tire echipează NOUL model Dacia Sandero Stepway


 

 
    La trei luni de la anunțul echipării modelelor Dacia Sandero și Logan cu anvelope GitiSynergyE1, Giti Tire consolidează relația cu Grupul Renault adaugând pe lista echipărilor din fabrică NOUL Sandero Stepway.
    Cel mai recent model Dacia va fi echipat cu anvelope GitiSynergyE1 cu dimensiunea 205/60R16 92H.
    Relația dintre Giti Tire și Grupul Renault a luat naștere în 2014, când compania a echipat din fabrică diverse modele Renault, Dacia Sandero și Logan cu anvelope GT Radial Champiro VP1.
    Conceput în centrul european pentru cercetare și dezvoltare Giti Tire din Hanovra, modelul GitiSynergyE1 se adresează șoferilor automobilelor din clasa medie și compactă care pun accent pe eficiență.
    Destinat drumurilor europene, modelul GitiSynergyE1 impresionează prin aderența optimă oferită pe carosabil ud și uscat, fără a compromite în vreun fel confortul în rulare.
    Compoziția de ultimă generație a benzii facilitează o rezistență redusă la rulare, influențând în mod benefic consumul de carburant și randamentul kilometric.


    Datorită performanțelor sale, GitiSynergyE1 a obținut recomandarea publicației TCS în urma testului desfășurat în anul 2019 la care au luat parte șaisprezece modele de anvelope de vară cu dimensiunea 185/65 R15.
    Modelul GitiSynergyE1 este produs în douăzeci de dimensiuni cuprinse între 14 și 17 inci, având lățimi între 175 și 225 mm și indici de viteză H, V și W.


    Giti Tire este unul dintre cei mai mari producători de anvelope din lume, având în portofoliu mărci precum Giti, GT Radial și Runway, care oferă o gamă largă de modele destinate pieței Europene.

Add Comment