Tester Diagnoza Baterii Konnwei KW720

Tester Diagnoza Baterii Konnwei KW720

Producător:KONNWEI - Shenzhen Jia Wei Heng Xin Technology Co., Ltd
Cod produs:DIAG-0006
Disponibilitate:Pre-Comanda
  • 1.000,00Lei

Tester Diagnoza Baterii Konnwei KW720

  Testare a bateriilor cu tensiunea de 6V, 12V si 24V este acum foarte usoara pentru toti.

    Testerul de baterii KONNWEI KW720 poate verifica starea generală de funcționare a bateriilor de 6V 12V 24V.


    KW720 poate analiza starea de sănătate a bateriei pentru a calcula capacitatea reală de pornire la rece și gradul de îmbătrânire.

    Testul de pornire vă ajută să testați și să analizați modul de pornire, iar testul de încărcare este de a verifica starea sistemului de încărcare pentru a evita deteriorarea bateriei.

    Testerul de baterii KONNWEI KW720 are imprimantă încorporată, echipată cu hârtie standard pentru imprimantă termică, poate imprima direct rezultatul ultimului test al acestui tester de baterie.

    După finalizarea testului, puteți imprima cu ușurință rezultatele testului, apoi le puteți lipi pe foaia de lucru.


    Suporta majoritatea standardelor pentru bateriile vehiculelor, cum ar fi CCA, BCI,CA,MCA,JIS,DIN,IEC/EN/SAE. Potrivit pentru toate bateriile plumb-acid de 1V -30V, de la 100 la 2000 CCA, inclusiv inundate obișnuite, AGM plat, AGMspirala, baterii GEL și EFB pentru camion, barcă, mașină, motociclete, mașini de tuns iarba și alte mașini de grădinărit, etc.


    Acest tester de încărcare a bateriei auto oferă siguranța electrică a vehiculului printr-o protecție excepțională a conexiunii la inversarea polarității. Clemele de prindere sunt complet izolate, construite ținând cont de siguranța utilizatorului in funcționare fără scântei și protecție împotriva polarității inverse.

    Acest tester de baterii auto este ușor de utilizat și poate obține rezultate precise în câteva secunde.

    Testarea alternatorului poate detecta bateria defecta și poate detecta deasemenea bateria care își pierde voltajul  (sub 1,0 V). Nu este nevoie de încărcare completă înainte de testare. Indiferent ca bateriile sunt montate pe autovehicule sau nu, testerul de baterii KONNWEI KW720 rezultatele sunt excelente.


Nu sunt opinii despre acest produs.

Spune-ţi opinia

Autentifică-te sau Înregistrează un cont nou pentru a putea scie o opinie

Etichete: Tester Diagnoza Baterii Konnwei KW720