KUMHO Tire echipează NOUA SKODA OCTAVIA cu anvelope ECSTA PS71

KUMHO Tire echipează NOUA SKODA OCTAVIA cu anvelope ECSTA PS71

KUMHO Tire echipează NOUA SKODA OCTAVIA cu anvelope ECSTA PS71

09.09.2021

KUMHO Tire echipează NOUA SKODA OCTAVIA
cu anvelope ECSTA PS71 - 205/60 R16 92V 

    KUMHO Tire își consolidează relația cu Grupul Volkswagen adaugând pe lista echipărilor din fabrică cea mai recentă generație a modelului SKODA OCTAVIA.

    Parteneriatul dintre KUMHO Tire și Grupul Volkswagen este în ascensiune, anvelopa KUMHO ECSTA PS71 fiind selecționată să echipeze din fabrică modelul SKODA OCTAVIA în dimensiunea 205/60 R16 92V

    Anvelopa de vară KUMHO se remarcă prin valențele sale pe carosabil ud. Profilul său bine structurat minimizează riscul apariției fenomenului de acvaplanare iar distanțele de frânare sunt considerabil mai scurte față de cele înregistrate de predecesorul său ECSTA KU39 LE Sport.

    ECSTA PS71 oferă performanțe remarcabile în materie de manevrabilitate, aderență și stabilitate, fără a compromite nivelurile oferite de siguranță și confort.

    Blocurile robuste prezente pe banda de rulare, au fost proiectate cu ajutorul tehnologiei C-Cut 3D, pentru a oferi stabilitate optimă în viraje și în linie dreaptă la viteze mari. 
 

    KUMHO Ecsta PS71 a reușit să se claseze în TOP 3 cele mai bune anvelope de vară testate anul acesta de către asociația automobilistică ADAC, dintr-un total de 17 modele participante.

    Grație performanțelor sale echilibrate, modelul KUMHO a securizat al treilea loc pe podium, obținând astfel recomandarea ADAC. Din totalul anvelopelor testate, doar patru modele au reușit să obțină punctaje demne de recomandarea Allgemeiner Deutscher Automobilclub (ADAC).
 
    Din cele patru anvelope testate, care au obținut recomandarea ADAC, modelul KUMHO este cel mai bine poziționat din punct de vedere calitate/preț, oferind performanțe de top pe aceeași linie cu anvelopele competitoare din fruntea clasamentului la costuri relativ reduse.

Add Comment